nemCMS i detaljer
nemSOFT ApS 
Forchhammersvej 26
9000 Aalborg
Danmark

Tlf.: (+45) 41 62 72 92 
E-mail: info@nemsoft.dk
Web: www.nemsoft.dk


Så nemt at alle kan være med

nemCMS er navnet på nemSOFT's kerneprodukt; et browser baseret, tredje generations Content Management System.

Systemets navn er valgt med omhu, da nemSOFTs primære udviklingsfilosofi omkring nemCMS er at skabe et miljø for brugere, hvor det er legende nemt at tilføje og ændre indholdet på deres hjemmesider.

Enhver der har arbejdet med tekstbehandling, så som Microsoft Word, vil kunne anvende nemCMS systemet uden yderligere faglig kundskab eller viden. 


Udviklingsvenligt system 

Udover brugervenligheden er systemet også utrolig fleksibelt på det udviklingsmæssige niveau. Hvis du er interesseret i selv at sætte en hjemmeside op i systemet helt fra bunden, kræver det rent faktisk kun en meget basal HTML viden. Alt i nemCMS er baseret på standard HTML og CSS. Derfor kan du sagtens benytte værktøjer som Dreamweaver eller Frontpage til at opbygge en grundskabelon, som din hjemmeside derefter bliver baseret på.

Hvis du er .NET programmør, har du også mulighed for selv at udvikle nye moduler og funktioner til nemCMS. System har en åben arkitektur, hvilket gør det muligt at udvide den grundlæggende funktionalitet med custom-moduler. Du kompilerer blot din kundetilpassede funktionalitet i en DLL fil og uploader den til systemet. Mulighederne er uendelige – nemCMS kan tilpasses til ethvert tænkeligt behov.


Det hurtigste CMS system på markedet

nemCMS er baseret på ASP.NET teknologien og er total database uafhængigt.  Systemets XML data- og cachestruktur bevirker, at alle operationer bliver afviklet uden forsinkelser. Dette gælder både under arbejdet med systemets brugerflade og ved almindelige sidevisninger.


Prikken over i'et

Som prikken over i'et er nemCMS prismæssigt blandt de bedste i Danmark. Der følger nemlig over 25 gratis moduler med enhver nemCMS licens - dette inkluderer funktioner som man ofte skal betale ekstra for, når man benytter sig af andre cms systemer på det danske marked.

Derudover følger der en uovertruffen personlig service og support med alle nemCMS løsninger, som ikke koster ekstra. Du kan til enhver tid kontakte os via telefon og e-mail eller besøge vores kontor og få hjælp til ethvert nemCMS relateret problem.


Læs mere om:

Baseret på nemCMS · Copyright 2010 - nemSOFT,   Alle rettigheder forbeholdes
Hvad er CMS?

CMS står for Content Management System. Det primære formål med et CMS system er først og fremmest at styre indholdet på en hjemmeside. Med andre ord, ændre og tilføje tekst og billeder på basis af en grafisk brugerflade.

Den seneste generation af CMS systemer kan afvikles direkte i en standard web-browser så som Internet Explorer og er ofte baseret på What You See is What You Get princippet ("hvad du ser, er hvad du får"). Dette betyder at du foretager ændringer direkte i indholdet af hjemmesiden og umiddelbart efter ser resultatet "live" på internettet.
klik for sitemap