nemCMS forhandler
nemSOFT ApS 
Forchhammersvej 26
9000 Aalborg
Danmark

Tlf.: (+45) 41 62 72 92 
E-mail: info@nemsoft.dk
Web: www.nemsoft.dk


Forhandler overblik
 
En nemCMS forhandler har friheden til at opbygge og håndtere sit eget netværk af nemCMS kunder, mens nemSOFT varetager al supporten og det tekniske samt kreative udviklingsarbejde.
 
Med andre ord, med en nemCMS forhandler aftale skal du blot koncentrere dig om salg og kundepleje, mens nemSOFT klarer alt det andet.


Forhandler support

Når du indgår et forhandler samarbejde med nemSOFT, vil du blive oplært i brugen af nemCMS. Når du føler dig komfortabel og fortrolig nok med systemet, kan du påbegynde salgsaktivitet.
 
Efterfølgende har du mulighed for at deltage i gratis kurser arrangeret af nemSOFT, som har til formål at holde vores partnere og forhandlere up to date med udvikling indenfor emner, der relaterer til nemCMS systemet. Du har selvfølgelig også løbende mulighed for at kontakte os telefonisk eller personligt, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.
 

Hvad skal der til for at blive nemCMS forhandler?
 
Vi stiller ikke nogen formelle krav til virksomheder, som er interesseret i at opnå nemCMS forhandler status. Udvælgelsen af forhandlere foregår indledningsvis på basis af en personlig samtale, hvor begge parter bliver enige om at efterleve vilkår fremsat i nemSOFTs standard samarbejdsaftale.

Kontakt os på telefon nummer 41 62 72 92 eller kig forbi vores kontor og få en snak omkring dine muligheder for at blive nemCMS forhandler.
Baseret på nemCMS · Copyright 2010 - nemSOFT,   Alle rettigheder forbeholdes
klik for sitemap